SAVJETOVANJE
Pružamo usluge savjetovanja prilikom brandinga, uvođenja novih proizvoda i/ili usluga na tržište, re-brandinga i pozicioniranja proizvoda i/ili usluga. Pomoć pri registraciji intelektualnog vlasništva (zaštita autorskog prava) u Hrvatskoj ili svijetu -  imena, žiga ili patenta.
Izrada dugoročnih i kratkoročnih marketing strategija za potrebe projekata. Izrada marketing strategije kao alata za postizanje kratkoročnih i dugoročnih ciljeva vaše tvrtke i interne procjene uspješnosti.
marketing strategije
SAVJETOVANJE
Pružamo usluge istraživanja tržišta prikupljanjem primarnih i sekundarnih podataka za potrebe uvođenja novih proizvoda i/ili usluga na tržište ili za ocjenjivanje uspješnosti proizvoda i/ili usluge, a u svrhu pružanja relevantnih informacija bitnih za donošenje marketinških odluka o upravljanju marketingom.
Vođenje različitih društvenih mreža, kreiranje sadržaja, pisanje blogova i svakodnevna komunikacija sa potencijalnim kupcima, a sve prema dogovorenim smjernicama i u skladu sa politikom vaše tvrtke.
društvene mreže
content management
Vođenje različitih društvenih mreža, kreiranje sadržaja, pisanje blogova i svakodnevna komunikacija sa potencijalnim kupcima, a sve prema dogovorenim smjernicama i u skladu sa politikom vaše tvrtke.
Oglašavanje na društvenim mrežama te na internetu uopće može dovesti direktno do vas vaše potencijalne kupce ali i proširiti vašu riječ do svih kutaka zemaljske kugle. Targetiranjem točno određene skupine možemo povećati uspješnost, a smanjiti izdatke.
internet oglašavanje
newsletter marketing
Izrada baza primatelja, izrada kvalitetnih newslettera koji će zainteresirati korisnike te slanje i praćenje uspješnosti kampanja. Newsletter kampanje se koriste za promociju proizvoda i/ili usluga, obavijesti ili samo za povećanje prisutnosti na tržištu.
Search Engine Optimisation i Google analitika će pomoći u kreiranju i unapređivanju vaše web stranice kako bi korisnici bili zadovoljni njome, pronalazili informacije koje im trebaju, a time ukazali pretraživačima da vaša stranica zaslužuje bolji ranking.
google analitika i seo
newsletter marketing
U suradnji sa ponajboljim dizajnerima i developerima, u mogućnosti smo vam ponuditi dizajn i izradu web stranica, održavanje web stranica te edukacije za vaše djelatnike o upravljanju web stranicama.